Eastpak wyoming rugzak

Het merk Eastpak is een zeer bekend merk in de rugtassen industry, heel veel scholieren lopen met het bekende Padded pak'r model op hun rug. Maar Eastpak heeft meerdere modellen die zeer geschikt zijn als bijvoorbeeld school of sporttas zijn zoals o.a. de Eastpak wyoming rugzak. Deze rugzak heeft een soortgelijk model als de populaire Padded pak'r rugzak, en is verkrijgbaar in verschillende knallende kleuren zoals o.a. rood, blauw en zwart.

Het model is zo uniek omdat de rugzak verschillende leren stukken heeft, wat het een stoere en moderne uitstraling geeft. Daarnaast biedt de Eastpak wyoming rugzak plaats voor een laptop t/m 14 inch, a4 documenten en andere schoolboeken. Door het gebruik van polyester is de rugtas erg sterk, en zeer geschikt om veel boeken in mee te nemen. Als u meer wilt weten over de Eastpak wyoming rugzak, of een overzicht wil zien van het gehele assortiment kunt u hier klikken. 

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Eastpak Wyoming rugzak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.