Ellehammer business trolley

Bent u vaak op reis voor het werk? En bent u op zoek naar een functionele business trolley die het zakelijk reizen nóg iets makkelijker maakt? Kofferonline verkoopt diverse business trolleys van topmerken zoals: Ellehammer. Het merk Ellehammer staat vooral bekend om haar goede kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Een Ellehammer business trolley voldoet aan strenge kwaliteitseisen, hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. 

De Ellehammer business trolleys zijn gemaakt van diverse materialen en zijn voorzien van wielen. De Ellehammer business trolleys hebben een ruime inhoud en zijn voorzien van een functionele indeling, zodat u al uw benodigdheden georganiseerd kan opbergen. De Ellehammer business trolley voldoet aan de richtlijnen van diverse vliegmaatschappijen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Ellehammer business trolley


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.