Ellehammer trolley

Bent u op zoek naar een trolley? Dan bent u bij Kofferonline aan het juiste adres. Kofferonline verkoopt trolleys van diverse merken zoals: Ellehammer. Het merk Ellehammer is een kwalitatief merk met een luxueuze uitstraling. Ellehammer verkoopt zowel trolleys als rugzakken, reistassen en laptoptassen. Bij Ellehammer ontvangt u goede kwaliteit met een stijlvolle uitstraling voor een goede prijs.

De Ellehammer trolley is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. De trolleys van Ellehammer hebben een stijlvolle uitstraling en zijn voorzien van een functionele indeling. De trolleys zijn gemaakt van Diamond Ballistic 1680 en Polycarbonaat. U ontvangt op alle Ellehammer trolleys en producten maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Ellehammer trolley


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.