Goedkope harde koffer

Bent u op zoek naar een harde koffer maar wilt u niet te veel geld besteden? Dat is mogelijk bij Kofferonline, we biedden harde koffers aan van goede kwaliteit voor een mooie prijs.Een goede koffer hoeft tegenwoordig niet meer heel veel te kosten. Kofferonline verkoopt een aantal budgetmerken in haar webshop die kwalitatief goede koffers verkopen zoals o.a. Decent, Travelite en Jetstream.

Van het merk Jetstream en Decent heeft u al een goedkope harde koffer vanaf €49, voor deze prijs krijgt u een kwalitatief goede koffer gemaakt van een sterk materiaal, soepele wielen, goed werkend trolley systeem en een functionele indeling! Daarnaast zijn de goedkope harde koffers verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het 

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de goedkope harde koffer, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.