Handbagage trolley

Bij Kofferonline bieden wij een ruim aanbod aan trolleys. Neem bijvoorbeeld een handbagage trolley. Deze zijn uitermate geschikt voor diverse reizen. Met een handbagage trolley hoeft u niet te wachten bij de kofferband en u kunt direct uw reis vervolgen. Wij hebben diverse materialen in het assortiment. Zowel harde als zachte materialen.

Een handbagage trolley is verkrijgbaar in verschillende kleuren, printjes, merken en afmetingen. Deze heeft u al van diverse kwaliteitsmerken: Decent, Titan, Travelite, American Tourister en nog vele anderen. Een handbagage trolley van Kofferonline is zeker een aanrader. Let u er alleen goed op dat de richtlijnen verschillen per vliegmaatschappij.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Handbagage trolley

 


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.