Handbagage trolley Samsonite

Het merk Samsonite is een zeer populair merk, bij iedereen klinkt het ook als een bekende naam. Duurzame kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Samsonite. Ze blijven vernieuwend met de nieuwste technologie. Het uitgebreide assortiment kunt u zien bij Kofferonline. De collectie handbagage trolleys van Samsonite zijn er in verschillende modellen. Er zijn verschillende series van de handbagage trolleys van Samsonite. Bijvoorbeeld: Short-Lite, Univ-Lite, Panayio, en de B-Lite.

Wanneer u een handbagage trolley gaat kopen van Samsonite heeft u de keuze uit verschillende materialen. Keuze in harde of zachte materialen met 2 of 4 wielen. De handbagage trolleys van Samsonite zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Handbagage trolley Samsonite


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.