Hard schild koffers

Koffers met een hard schild beschermen uw bagage optimaal. Bagage komt niet in de verdrukking door het stoten van andere koffers. Uw bagage kan tegen een stootje door het harde schild van de koffers. Door het stevige marteriaal dat gemaakt is van Makrolon polycarbonaat is de koffer bijzonder licht.

Het harde schild van de koffers zijn zichtbaar minder krasgevoelig waardoor u er lang plezier van heeft. Het is bijzonder comfortabel reizen door het lichte gewicht van de koffer. De koffers zijn voorzien van handgrepen, wielen en de meeste van een cijferslot. Het voordeel van het materiaal is, dat het in veel verschillende kleuren en designs te verkrijgen is. Van binnen zijn de hard schild koffers mooi afgewerkt en zijn voorzien van een zijvak met een rits. De merken die u in ons assortiment kunt vinden zijn: Samsonite, Tavelite, Titan, Decent, Jetstream en nog vele anderen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Hard schild koffers


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.