Harde koffers

In het assortiment van Kofferonline kunt een mooie collectie bekijken van de harde koffers. Uw koffer krijgt het tijdens uw vakantie flink te verduren. Tijdens het inchecken, op de kofferband of tijdens het laden van het vliegtuig wordt er niet zachtzinnig omgegaan met uw bezit. Harde koffers bieden extra bescherming aan uw bagage zodat u gerust uw bagage achter kunt laten. Verder zijn de harde koffers goed bestand tegen vallen en stoten.

De harde koffers zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij hebben de materialen ABS, polycarbonaat, polypropyleen en Curv. Polypropyleen is de oudste technologie die gebruikt wordt voor hedendaagse koffers, tegenwoordig zijn er al andere materialen ontwikkelt zoals ABS en polycarbonaat. Deze zijn lichter in gewicht en zijn al meer populair dan polypropyleen. Curv is de nieuwste technologie wat u absoluut niet kapot kunt krijgen. Zeer licht en enorm stevig.

Kofferonline heeft zeer uitgebreide keuze mogelijkheden. Verschillende kleuren, maten, modellen en merken. U vindt bij onder andere de merken Samsonite, Titan, Travelite, Lief, Decent en nog veel meer.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Harde koffers


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.