Kindertassen

Kofferonline is een koffer webshop die niet alleen koffers verkoopt maar ook andere reis gerelateerde producten zoals o.a. reistassen, laptoptassen, rugzakken, schooltassen en kindertassen. Kofferonline verkoopt kindertassen van diverse topmerken zoals o.a. Pick&Pack, Zebra, Lief, Nickelson, Kidzroom en nog veel meer. De kindertassen zijn zeer geschikt voor verschillende leeftijden, de Pick&Pack en Kidzroom tassen zijn zeer geschikt voor de wat kleinere kinderen, de tassen van o.a. Nickelson en Zebra zijn geschikter voor de wat oudere kinderen. 

Er zit voor ieder wat wils tussen! U heeft al een goede kindertas vanaf €19,95! De kindertassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en designs. Sommige kindertassen zijn in de vorm van een dier zoals een draak of een hond, en de tassen zijn zowel geschikt voor jongens als meiden. Met de kindertassen van Kofferonline wilt u kind met plezier zijn/haar eigen tasje pakken en dragen. Als u meer wilt weten over de kindertassen, kunt u hier klikken voor een overzicht van alle kindertassen.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de kindertassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via internet en e-mail.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.