Koffer bagage

Belangrijk is dat uw bagage goed beschermd word in een koffer. Bij Kofferonline is een groot assortiment aan diverse koffers. Hoe groter de koffer hoe meer bagage. Zachte koffers zijn gemaakt van sterk en licht materiaal, zoals polypropyleen, polycarbonaat of polyester. Harde koffers zijn sterke koffers dankzij het gebruik van Makrolon polycarbonaat.

Om de bagage gemakkelijk te vervoeren in een koffer is een draagsysteem zeer comfortabel. De bagage koffer is voorzien van handgrepen, wieltjes en een cijferslot. Als u met handbagage gaat reizen gelden er andere regels. Bij vliegmaatschappijen zijn er grenzen aan een bepaald aantal kilo's en afmetingen dat mee mag aan boord.

Wij hebben voor u een overzicht met de richtlijnen van bijvoorbeeld Ryan Air, Transavia, KLM en nog veel meer. De meeste koffers zijn zo licht in gewicht gemaakt, zodat er meer bagage mee kan. Het assortimentheeft harde en zachte koffers in verschillende luxe designs voor leuke prijzen. Een koffer met bagage heeft u al van diverse topmerken. Bijvoorbeeld: Samsonite, Travelite, Decent, Verage, Titan, Jetstream en nog vele anderen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer bagage


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.