Koffer 41 Liter

Bij Kofferonline is er een groot aanbod aan koffers in verschillende maten. Wanneer u een reis gaat maken, neemt u meestal een tas mee als handbagage. Het is tegenwoordig erg populair om een koffer van 41 liter als handbagage te kiezen. De koffer met 41 liter inhoud zijn in harde en zachte materialen te verkrijgen. De meeste koffers zijn voorzien van handgrepen, wielen en een cijferslot. De koffer met 41 liter inhoud voldoet nog binnen de norm en mag mee als handbagage in het vliegtuig.

Bij Kofferonline is de lichtste koffer van Nederland te verkrijgen maar liefst 1.6kg. Zo kan er kan meer bagage mee in een koffer van 41 liter. U kunt bij ons terecht voor diverse kwaliteitsmerken zoals: Verage, Decent, Travelite, Samsonite en nog veel meer.

wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer met 41 liter


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.