Koffers met vlinder

Kofferonline heeft koffers met vlinder print in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De koffers met vlinder zijn in een set te koop maar ook per stuk. Met de eigentijdse print is de koffer snel te herkennen op de kofferband. Dit kost u minder tijd en en u kan snel door naar de plaats van bestemming. 

De koffers met vlinder van Jetstream zijn niet alleen leuk om te zien, maar hebben ook diverse voordelen. De koffers zijn voorzien van 4 wielen waardoor deze eenvoudig te vervoeren is. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polycarbonaat, en hierdoor erg licht in gewicht. De koffers met vlinder zijn voorzien van een TSA cijferslot en als extra service stellen wij deze van te voren voor u in.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
Koffer met vlinder


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.