Laptoptassen

Tegenwoordig beschikt ieder huishouden wel over een laptop. Even thuis nog wat te werken, of even lekker op de bank of in de tuin de laatste mail checken. En ook onderweg of op vakantie gaat tegenwoordig vaak de laptop mee. De laptop krijgt het dus best zwaar te verduren.

Om uw laptop optimaal te beschermen tegen schade is een laptoptas een must. Wij hebben een ruime keus aan laptoptassen van diverse kwaliteitsmerken die optimale bescherming bieden aan uw laptop. Merken als Plevier, Camel Active, Dakine, Eastpak, Samsonite, American Tourister, Ellehammer, O'Neill, Converse, Nickelson, en Travelite hebben allemaal een collectie trendy laptoptassen in diverse verschillende kleuren.

Hierdoor kunt u uw laptop een persoonlijk tintje geven en tevens goed beschermen. Naast de traditionele laptoptassen bieden wij ook laptop trolleys en laptop rugzakken aan. Voor iedere maat laptop hebben wij een ruime keus geschikte laptoptassen van goede kwaliteit. Onze collectie is snel en eenvoudig te bestellen en wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keus.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Laptoptassen


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.