Lichtgewicht handbagage

Een handbagage koffer is een musthave voor iedere travel-freak! Een handbagage koffer die voldoet aan alle belangrijke eisen zoals bijvoorbeeld aan de IATA-richtlijnen, wanneer uw handbagage koffer hieraan voldoet betekent dit dat de koffer bij bijna elk vliegtuig aan boord mag! Niet geheel onbelangrijk dus. Daarnaast is het fijn als de koffer licht van gewicht is, dit zorgt voor een beter reiscomfort en scheelt kilos! 

Kofferonline verkoopt de lichtgewicht handbagage koffer van diverse merken zoals o.a. Samsonite, Travelite, Jetstream, Decent, Verage en nog veel meer. Verage heeft bijvoorbeeld de lichtste koffer van Nederland in haar assortiment, met 1.6kg! Alle bovengenoemde merken hebben diverse modellen, formaten, kleuren en designs in het assortiment. Als u meer wilt weten over de lichtgewicht handbagage koffer kunt u HIER klikken!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Lichtgewicht handbagage, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

 


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.