Lichtgewicht koffers

Technologieën worden alsmaar verbeterd en de koffers worden lichter en lichter. Dit geeft alleen maar voordelen. Lichtgewicht koffers zorgen ervoor dat u meer bagage kunt meenemen op reis. Reizen wordt nog beter als u meer bagage kunt meenemen wat anders thuis moest blijven. In het assortiment van Kofferonline vindt u lichtgewicht koffers van de materialen: ABS, Curv, Nylon, Polycarbonaat, Polyester en Polypropyleen.

Polypropyleen is 1 van de oudste materialen als het gaat om harde koffers. Andere harde materialen zijn ABS, Polycarbonaat en Curv. Curv is de nieuwste technologie en ook meteen het lichte harde materiaal. Curv is niet kapot te krijgen. Lichtgewicht koffers zijn er ook van zachte materialen zoals Nylon en Polyester. Zo is een Verage de lichte koffer van Nederland en gemaakt van Nylon, maar liefst 1.6 kg, of de grotere versie van Decent deze weegt 1.8kg.

De lichtgewicht koffers bij Kofferonline zijn naast verschillende materialen ook verkrijgbaar in vele afmetingen, kleuren en merken. Merken die wij in het assortiment opgenomen hebben zijn: American Tourister, Decent, Samsonite, Travelite en Verage. Als u specifiek wilt zoeken is het mogelijk om zelf uw wensen in te vullen in onze zoekfilter. Deze maakt dan direct een selectie van uw favorieten.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Lichtgewicht koffers


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.