Ogio operative rugzak

Het merk Ogio verkoopt stoere en sportieve tassen in de webshop van Kofferonline, reistassen, laptoptassen en rugzakk. Het assortiment is opgedeeld in verschillende modellen zoals bijvoorbeeld de Ogio operative rugzak, de rugzakken uit de Operative collectie zijn gemaakt van sterk Nylon waardoor de tassen zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Daarnaast bieden de rugzakken veel ruimte, de Ogio operative rugzak biedt 24,5 liter inhoud. De rugzak heeft een gewatteerd vak voor een laptop t/m 17 inch. 

De rugzak is erg comfortabel om te dragen, dit komt mede door het gewatteerde achterpand en het soft touch handvat. Daarnaast heeft de Ogio operative rugzak een fluwelen voorvak voor bijvoorbeeld uw zonnebril. De rugzak is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en u heeft al een operative rugzak vanaf €69,95! Als u meer wilt weten over de Ogio operative rugzak, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van de 3 modellen.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Ogio operative rugzak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.