Reiskoffers

Bent u op zoek naar nieuwe reiskoffers of is uw oude aan vervanging toe. Bij Kofferonline vindt u vele verschillende reiskoffers. Denk aan handbagage koffers, kinder koffers, harde en zachte koffers. Deze zijn er allemaal van verschillende merken zoals: Titan, Samsonite, Travelite, American Tourister, Decent, Jetstream en nog vele anderen. De verschillende materialen hebben allemaal hun eigen kenmerken. Zo is bij een harde koffer uw bagage goed beschermd en kan goed tegen vallen en stoten. In een zachte koffer is het mogelijk om meer bagage mee te nemen en is licht in gewicht.

U heeft keuze in verschillende soorten, maten en kleuren. Kofferonline verkoopt niet alleen reiskoffers voor volwassen maar ook voor kinderen hebben wij genoeg reiskoffers in onze collectie! Vrolijke kleuren en fleurige dieren prints, voor ieder is er wat wils!

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Reiskoffers


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.