Reistassen in alle Soorten en Maten

Bij Kofferonline vindt u reistassen in alle soorten en maten. Onder reistassen in alle soorten en maten verstaan wij sporttassen, reistassen met wielen en reistassen zonder wielen. Alle reistassen zijn er in verschillende modellen en afmetingen. Natuurlijk kunt u voor een rustige kleur kiezen of een drukke print. Wij hebben voor iedereen alle reistassen in alle soorten en maten, zo kunt u eenvoudig een favoriet vinden.

Er is keuze in verschillende materialen zoals: Nylon, Polyester, Canvas, PU, Leer en Diamond Ballistic 1680. De meeste reistassen hebben een ruim hoofdcompartiment met een afsluitbare rits. Kortom volop reistassen in alle soorten en maten. Reistassen zijn zeker een aanrader voor vakanties per tent of boot. Deze zijn eenvoudig op te bergen in de kleine ruimtes.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.H.

Reistassen in alle soorten en maten


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.