Rolkoffers

Wat u zeker in het assortiment kunt vinden zijn de rolkoffers. Deze zijn er in verschillende modellen: handbagage rolkoffers, kinder rolkoffers, harde rolkoffers en zachte rolkoffers. Deze zijn allemaal verkrijgbaar met 2 of 4 wielen. Als u kiest voor 4 wielen dan heeft u als voordeel dat deze 360 graden met u mee draait. Dit samen met de verstelbare trekstang zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Als u kiest voor rolkoffers als ruimbagage dan kunt u zelf kiezen voor welke afmeting en materiaal u gaat. Kiest u voor de handbagage rolkoffers dan moet u goed op de afmeting letten. Het verschilt per vliegmaatschappij welke afmetingen worden toegelaten. Wij hebben voor een overzicht met alle normen op een rijtje gezet. Waaronder u Ryan Air, Transavia en KLM kunt vinden.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.

Rolkoffers


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.