Rugzak

Draagt u het liefst een rugzak als u op reis gaat? Of het gaat om een zakelijke reis, een avontuurlijke reis of misschien wel een rugzak als handbagage. Voor vele reizen heeft Kofferonline een rugzak die bij u past in het assortiment. Er is een keuze uit verschillende soorten. Casual rugzakken, laptop rugzakken, kinder rugzakken, school rugzakken en foto rugzakken. Kortom veel mogelijkheden om uw favoriet eruit te kiezen.

Kofferonline heeft een breed scala aan diverse merken, materialen en prijzen. Wij hebben een aantal merken voor u op een rijtje gezet. Eastpak, Dakine, O'Neill, Samsonite, Ogio, Camel Active en Burton. Het meest voorkomende materiaal wat gebruikt word voor de rugzak is polyester. Naast polyester wordt er ook veel gebruik gemaakt van nylon en leer. In onze zoekfilter kunt u zelf een selectie maken naar uw favoriete rugzak.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.H.

Rugzak


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.