Samsonite Bright Lite

De vakantie komt eraan en de koffers moeten weer gepakt worden. U wilt natuurlijk uw persoonlijke eigendommen goed beschermen voor invloeden van buitenaf. De vraag is altijd wat er allemaal gebeurd met de ruimbagage als u het heeft afgegeven.

Er zijn tegenwoordig koffers ontwikkeld die bijzonder licht in gewicht en ontzettend sterk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Samsonite Bright Lite. Het materiaal waar de koffer van gemaakt is makrolon polycarbonaat. Deze technologie is zeer schokbestendig. Het voordeel zijn ook de 4 zwenkwielen, zo draait de Samsonite Bright Lite koffer mee in alle richtingen. De Samsonite Bright Lite is voorzien van een TSA slot en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bekijk de Samsonite Bright Lite collectie en vindt uw favoriet. Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Samsonite Bright Lite


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.