Samsonite paradiver reistas

Het merk Samsonite is een van de topmerken uit de reis branche, naast de hoogwaardige kwaliteit staat het merk Samsonite ook bekend om haar diverse collectie met verschillende producten zoals o.a. Koffers, reistassen, (laptop)tassen, business trolleys en rugzakken. De collectie bestaat uit verschillende series zoals o.a. de Paradiver serie! De Samsonite paradiver serie bestaat uit modellen die afgeleid zijn van de skydive sport, de producten zijn een combinatie van functionaliteit en ergonomisch licht gewicht. 

De combinatie van deze twee factoren zorgt ervoor dat de producten uit de Paradiver lijn zeer geschikt zijn voor de avontuurlijke of sportieve reiziger. De Samsonite Paradiver reistas is verkrijgbaar in verschillende modellen zoals in rugzak vorm en schoudertas. Op alle producten uit de Samsonite Paradiver collectie ontvangt u een garantie van maar liefst 2 jaar. Als u meer wilt weten over de Samsonite paradiver, kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Samsonite paradiver reistas, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via internet en e-mail.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.