Samsonite trolley

De producten van Samsonite zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een stijlvolle uitstraling. Kofferonline verkoopt een breed assortiment aan Samsonite producten zoals: (laptop)tassen, handbagage koffers, harde- en zachte koffers en nog veel meer. De Samsonite trolley is verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren, formaten, designs en prijsklassen.

Voor ieder zit er wat wils tussen. U heeft al een Samsonite trolley voor diverse scherpe prijzen. Daarnaast heeft Samsonite ook een kinder collectie met trolleys, genaamd Samsonite Sammies en de My First Samsonite. Als u nieuwsgierig bent geworden naar de Samsonite trolley producten en meer wilt weten over de gehele collectie. Bekijk dan op de website de hele collectie.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Samsonite trolley


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.