Sporttassen

Heeft u een tas nodig voor het sporten, vrije tijd of voor een weekend weg? Bij Kofferonline hebben wij diverse sporttassen in het assortiment wat past bij vele sportieve activiteiten. In het assortiment kunt u sporttassen vinden voor jong en oud. De hele collectie is van topkwaliteit en ze hebben allemaal hun eigen kenmerken. Bedenk daarom goed van te voren waaraan uw sporttas moet voldoen. De diverse opberg mogelijkheden maken de sporttassen functioneel. Dit samen met stevige materialen geven u een langdurig plezier.

Wij hebben sporttassen van verschillende merken zoals: Dakine, O'Neill, Zebra, Samsonite, Travelite, Nickelson, Nordic Tracks en nog vele anderen. Al deze merken hebben gebruik gemaakt van diverse materialen wat meedraagt aan een goede stevigheid. De gekozen materialen zijn onder andere: polyester, canvas, nylon, cordura en PU. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat iedereen de sporttassen op de juiste manier kan dragen.

Wij leveren de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan voorzien van een mooie strik. M.H.
Sporttassen


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.