Travelite

Het merk Travelite is een merk dat licht en zeer gebruiksvriendelijk is. Travelite is afkomstig uit Duitsland en heeft in de collectie reisproducten die een trendy, zakelijke of een casual uitstraling hebben. In het assortiment vindt u onder andere: Koffers, reistassen, trolleys, rugzakken en laptoptassen.

Naast de bovengenoemde reisproducten heeft Kofferonline ook de Travelite Youngster  in het assortiment. Deze collectie is speciaal ontwikkelt voor kinderen met vrolijke en stoere prints. Travelite heeft de volgende series; Elbe One, Colosso, Vector, StarLITE, Madeira, Kick-Off, Network, Portofino, Ultimo, Basics, Formentera en Style. Alle producten van Travelite zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen, afmetingen en kleuren.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Travelite


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.