Wil je een keer wat anders? En ben je op zoek naar een koffer die opvalt? Dan zijn de koffers uit de Travelite safari collectie misschien een optie voor u. De Travelite safari collectie bestaat uit 3 verschillende modellen, het zebra model, de multicolor en het luipaard model. Met deze koffers hoef je niet meer te zoeken op de bagage band, jou koffer valt gelijk op! Met deze kekke koffers zit je al gelijk in de vakantie stemming!

De koffers uit de safari serie van Travelite zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel handbagage koffers als koffers van 65 en 75 cm. Daarnaast kun je de Travelite safari koffer ook in een 2-delige kofferset bestellen. Je ontvangt op alle Travelite producten een garantie van 3 jaar. Als je meer wilt weten over de Travelite safari koffer kunt u HIER klikken voor meer informatie en een overzicht van het gehele assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij je thuis. Als je meer wilt weten over de Travelite safari, kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.