Trekkers rugzak

Bent u van plan om een wandelvakantie te maken. Dan heeft Kofferonline de trekkers rugzak voor u. Het is belangrijk om te letten op de volgende punten. Zorg ervoor dat de schouderbanden een goed comfort geven en de rugzak geen zware last word. Het is dus raadzaam om een trekkers rugzak te kiezen met heup riem. De heup riem zorgt ervoor dat het gewicht van de rugzak wordt verdeeld. 

Bij Kofferonline hebben we de merken Burton en binnenkort Nomad in het assortiment. De Burton rugzak heeft een groot hoofd vak en beschikt nog over organisatievakken. Het is mogelijk om een laptop mee te nemen in de Burton rugzak. De Nomad rugzakken hebben ook een groot hoofd compartiment en beschikken over meerdere bevestigingsmogelijkheden. Deze tassen beschikken over een vochtregulerend achterpand en bieden bescherming door de regenhoes die erbij zit.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. M.H.

Trekkers rugzak


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.