Trolley bestellen

Bij Kofferonline kunt u een trolley bestellen voor diverse reizen. Wat is er nou handiger dan een reistrolley voor uw vakantie of trip. U hoeft uw koffer of tas niet meer lang mee te dragen, maar u rolt uw reistrolley eenvoudig met u mee. Wilt u een handige trolley bestellen bekijk dan onze grote voorraad trolleys van diverse grote merken zoals Samsonite, Travelite, Decent.

Wij hebben voor u een ruim assortiment harde trolleys, zachte trolleys en ook diverse reistassen met wielen. Wilt u een trolley bestellen maar u weet nog niet welke, wij hebben voor iedereen een passende reistrolley en onze zoekservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. In de zoekservice kunt u zelf een selectie maken in kleur, merk of materialen. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel uw trolley online bestellen.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Trolley bestellen

 


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.