TSA cijferslot

Een TSA cijferslot is een slot voor alle soorten koffers en tassen. Het zorgt ervoor dat u veilig op reis kunt en uw koffer minder snel open kan breken. Het TSA cijferslot kunt u zelf instellen aan de hand van een handmatig in te voeren, zelf te kiezen, code. Als u een koffer koopt bij Kofferonline met een cijferslot stellen wij hem alvast voor u in, code naar eigen keuze natuurlijk.

Vooral als u naar Amerika wilt vliegen is een TSA cijferslot van groot belang, het voorkomt namelijk dat het slot van je tas of koffer wordt geforceerd door de medewerkers. Voor TSA sloten hebben zij een loper waarmee ze zonder schade de bagage kunnen openen en checken. Het is dus handig om een Koffer met ingebouwd TSA cijferslot te hebben, heeft u dit niet? Dan kunt u ook losse TSA cijfersloten kopen. 

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.
TSA cijferslot


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.