Vacuumzakken voor kleding

Heeft u ook te weinig ruimte voor uw kleding, dekens, lakens, kussens en jassen? Vanaf nu behoort dat definitief tot het verleden met de Space Bags. Dé uitvinding om de ruimte in uw kasten en opbergruimtes optimaal te benutten. Het afsluiten is simpel: u ritst de zak dicht en rolt de lucht eruit. De vacuüm afgesloten zakken bergt u eenvoudig op totdat u de spullen weer nodig hebt. En als u de zak weer opent, dan krijgen uw spullen de oorspronkelijke vorm en het originele volume terug.

De inhoud van de vacuumzakken is hermetisch en waterdicht opgeborgen. Dat betekent dat u ook bijvoorbeeld uw diploma's, dierbare foto's of andere herinneringen veilig kunt opbergen. De Space Bags zijn herbruikbaar en geven geen geur af zodat de inhoud niet naar vinyl gaat ruiken. De zakken zijn transparant hierdoor kunt u vanaf de buitenkant al eenvoudig zien welke spullen er in welke zak zitten. Hier kunt u de Space Bags kopen

Wij bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Vacuum zakken kleding, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

 

 


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.