Vlinder Koffer Kopen?

Wilt u een unieke vlinder koffer kopen met een drukke print? Dan is het kopen van een vlinder koffer helemaal geen gek idee? De vlinder koffer is van het merk Jetstream. Het materiaal polycarbonaat is gebruikt voor de koffer. Het materiaal zorgt ervoor dat de koffer ontzettend licht in gewicht is. Wilt u een vlinder koffer kopen? Dan hebben wij verschillende afmetingen. De 99 liter koffer, 67 liter koffer en de handbagage koffer 40 liter.

Alle vlinder koffers hebben een TSA slot. Deze zijn zeer geschikt voor het reizen naar de Verenigde Staten. Overweegt u om een vlinder koffer te kopen? Dan reist de koffer in alle richtingen met u mee door de 4 soepele wielen. Naast de vlinder koffers heeft Jetstream ook nog andere unieke koffers in het assortiment.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Koffer met vlinder


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.