Zebra collectie tassen

Het merk Zebra staat vooral bekend om haar eigentijdse en hippe designs! Alle Zebra collectie tassen zijn voorzien van een thema en gecombineerd met felle kleurtjes, vrolijke prints en leuke patronen. Op deze manier is elke tas uniek en steelt u of uw kind er zeker weten de show mee! De Zebra collectie tassen zijn zowel geschikt voor de kleine als de grotere meiden, en zelfs voor de moeders heeft Zebra diverse tassen in haar assortiment! Geheel in stijl onderweg is met de Zebra tassen geen probleem.

Naast tassen verkoopt het merk Zebra ook bijpassende portomonnees, weekendtassen en trolleys in haar assortiment! Ook weer gestijlt met het herkenbare design. Goud en zilver, snorren, bloemen, delfstblauw, streepjes en felle kleurtjes, en dat allemaal in 1 tas! Als u meer wilt weten over de Zebra collectie tassen kunt u hier klikken voor meer informatie en een overzicht van het gehele assortiment.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Zebra collectie tassen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.