Suiteble One Koffer 4 Wiel 67cm Zwart
Suiteble One Koffer 4 Wiel 67cm Zwart

Suiteble One Koffer 4 Wiel 67cm Zwart

Gratis bezorgd
Niet op voorraad
Monopol
37880-M
€ 59,95


  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Altijd persoonlijke hulp

Omschrijving

De Suiteble One-serie koffers, speciaal ontwikkeld, bieden een voortreffelijke balans tussen prijs en kwaliteit. De koffer met een afmeting van 67 cm uit de Suiteble One-collectie is gefabriceerd van duurzaam ABS-materiaal met een elegant en stijlvol ontwerp. In het interieur van de Suiteble One-koffer tref je een compartiment met twee gekruiste inpakriemen en een afsluitbaar compartiment met een ritssluiting aan, wat zorgt voor veilige en georganiseerde bagage.

De Suiteble-koffer is voorzien van vier dubbele zwenkwielen die zorgen voor moeiteloos rollen, een uitschuifbare telescopische trekstang voor comfortabel dragen, een stevig handvat en een betrouwbaar cijferslot voor extra veiligheid. Deze kenmerken vormen de sleutel tot een comfortabele en zorgeloze reiservaring.

De belangrijkste specificaties van deze koffer omvatten de afmetingen van 67 x 44 x 26cm, een gewicht van 3,00 kg en een royale inhoud van 60 liter. Vervaardigd uit hoogwaardig ABS-materiaal, wordt de Suiteble One-koffer ondersteund door een garantie van 2 jaar, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens je reizen.

Met de Suiteble One-koffer ben je verzekerd van een praktische, stijlvolle, en betrouwbare metgezel voor al je reisbehoeften, waarbij de nadruk ligt op zowel functionaliteit als design.

Productdetails

Buitenafmeting
67 x 44 x 26cm
Gewicht
3 KG
Inhoud
60 Liter
Materiaal
ABS
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart
Wielen
4 wielen
Type slot
Cijferslot
Inpakriemen
Ja
Interne verdeler
Ja
Uitbreidbaar
Nee
Voering
Ja
Handvat
Ja, boven- en zijkant
Soort
56 cm t/m 74 cm
EAN code:
4260535662340

Bekijk meer

Product added to wishlist