Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na retourmelding nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten indien berekend) gecrediteerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag na vermelding binnen 7 dagen na ontvangst van uw product aan je terugstorten.

Vermeld a.u.b. het ordernummer bij de retourzending.

De verzendkosten en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.

Wanneer bij Kofferonline het vermoeden bestaat dat artikelen zijn gebruikt of zijn beschadigd buiten de schuld van Kofferonline dan heeft deze het recht om retouren of het ruilen te weigeren en/of maar een gedeelte van het aankoopbedrag te crediteren. Vervolgens wordt voor het artikel betaalde bedrag, onder aftrek van de waardevermindering van het artikel als gevolg van schade, binnen 7 dagen het bedrag aan de klant geretourneerd. 

Retouradres:

Kofferonline.nl
de Bouwkamp 12b
6576JX Ooij
Nederland

Let op: de kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.


Klik hier om ons retourformulier te downloaden

Product added to wishlist