Impackt

Reizen is niet echt duurzaam. En toch is het belangrijker dan ooit, omdat het ons verbindt met onze vrienden en ons in staat stelt nieuwe vrienden te maken. Reizen verbindt ons ook met de natuur en leert ons respect voor haar wonderen. IMPACKT is een nieuw merk dat kan voortbouwen op de vele jaren ervaring en het netwerk van het merk Travelite. IMPACKT is opgericht om zich specifiek te richten op "duurzamer reizen" in de bagage-industrie.

We zijn ervan overtuigd dat meer milieubewustzijn, eerlijke prijzen, zeer goede kwaliteit en hoge ontwerpnormen goed samengaan. Daarom hebben we met IMPACKT de eerste designerbagage ontwikkeld die duurzamer reizen betaalbaar maakt - voor iedereen die duurzamer wil leven en toch het plezier van reizen wil ervaren.

Wij zijn ons er volledig van bewust dat onze koffers op zichzelf de wereld niet kunnen redden. Ja, onze koffers zijn gemaakt van een groot deel gerecycled plastic van consumenten, hebben een transparante toeleveringsketen en zijn gemakkelijk te repareren. En natuurlijk meten we onze koolstofvoetafdruk. Maar we hebben bewust gekozen voor de naam IMPACKT, omdat we samen een veel grotere bijdrage kunnen leveren. Daar waar het echt telt.

Filteren op

Merk
Kleur
Soort
Materiaal
Wielen
Type slot
Filter
Item 1-14 van 14 in totaal item(s)
Product added to wishlist