Suiteble Reistas Met Wielen XL Zwart
Suiteble Reistas Met Wielen XL Zwart
Suiteble Reistas Met Wielen XL Zwart
Suiteble Reistas Met Wielen XL Zwart

Suiteble Reistas Met Wielen XL Zwart

Gratis bezorgd
Niet op voorraad
Suiteble
29547
€ 44,95


  • Vandaag besteld, donderdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • Altijd persoonlijke hulp

Omschrijving

De Suiteble reistas met wielen XL Zwart is een uitzonderlijk ruime reisgenoot, met een indrukwekkende inhoud van 115 liter en een lichtgewicht ontwerp van slechts 3,3 kg. Het ruime hoofdcompartiment, voorzien van een stevige ritssluiting, biedt voldoende ruimte om al uw benodigdheden veilig op te bergen. Daarnaast beschikt de tas over een extra ritsvak aan de voorkant, perfect voor het opbergen van kleinere items die snel toegankelijk moeten zijn.

De afmetingen van de reistas zijn 80 x 40 x 36 cm, en het gebruik van duurzaam 600D Nylon maakt het materiaal zowel robuust als licht van gewicht. Met een garantie van 2 jaar benadrukt de Suiteble de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product.

De functionaliteit van de reistas wordt geoptimaliseerd door de aanwezigheid van drie soepele wielen, een dubbele trekstang en stevige handvatten. Dit maakt de Suiteble reistas niet alleen ruim, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. De extra stevige bodem voegt stabiliteit toe aan de tas, waardoor deze ideaal is voor verschillende reissituaties. Al met al combineert de Suiteble reistas met wielen een groot formaat met praktisch ontwerp en duurzaamheid, waardoor het een perfecte keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar royaal opberggemak en functionaliteit.

Productdetails

Buitenafmeting
80 x 40 x 36cm
Gewicht
3,3 Kg
Inhoud
115 Liter
Materiaal
Nylon
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Zwart
Wielen
3 wielen
Inpakriemen
Nee
Interne verdeler
Nee
Uitbreidbaar
Nee
Voering
Ja
Handvat
Ja, boven- en zijkant
Smart Sleeve
Nee
Soort
Reistas met wielen
EAN code:
4260157694279

Bekijk meer

Product added to wishlist