Blog

Kerstgeschenken voor de werkvloer

Welk cadeau valt bij de hele afdeling in de smaak? Het is eenvoudig om een tegoedbon uit te reiken, maar een fysiek cadeau wordt altijd op prijs gesteld
Read more

Het gemak van een Duffle Reistas

Kom je regelmatig in het buitenland, dan is een Duffle reistas zeker iets voor jou!
Read more

Degelijke koffer voor op wintersport

Ga je deze winter op wintersportvakantie? Zorg dan dat je goed voorbereid op reis gaat.
Read more

Kies jij voor een stille rolkoffer?

“Een nieuwe rolkoffer voor de vakantie? Denk ook eens aan het geluid! In veel toeristenplaatsen zijn bewoners het geratel van de wielen zat,” schrijft De Volkskrant in haar artikel van 6 juli 2017. De krant deed daarom De Grote Rolkoffergeluidstest.
Read more

Kleurrijke koffers met print

Koffers in een vrolijk kleurtje of met een kleurrijke print, zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze komen ook erg goed van pas bij de bagageband!
Read more

Wat is een TSA Slot?

Veel mensen die op reis gaan vinden het fijn om hun bagage af te sluiten. Zo kan niemand iets uit jouw tas of koffer halen en - minstens net zo belangrijk - niemand kan er iets in stoppen.
Read more

Voordelen zachte koffers

“Kan ik beter een harde of een zachte koffer kopen?” We horen de vraag regelmatig, maar eigenlijk weet alleen jij het antwoord. Op de vraag wat de voordelen van zachte koffers zijn hebben we wel een antwoord.
Read more

Voordelen harde koffers

“Kan ik beter een harde of een zachte koffer kopen?” We horen de vraag regelmatig, maar eigenlijk weet alleen jij het antwoord. Op de vraag wat de voordelen van harde koffers zijn hebben we wel een antwoord.
Read more

Figuretta portemonnees met Card protectors

Heb jij jouw pasjes al veilig opgeborgen? In onze online winkel vind je o.a. de creditcardhouders met aluminium cardprotector van Figuretta. Trendy en compacte portemonnees, waarin je pasjes zo veilig mogelijk zijn.
Read more

Goedkope koffers

Koffers duur? Een degelijke koffer kan inderdaad een behoorlijke aanschaf zijn. Toch hebben we ook voor de mensen die op zoek zijn naar een goedkope koffer, op Kofferonline.nl een mooie collectie klaar staan. Met ruime keuzemogelijkheden bovendien in koffermodel, maat en materiaal.
Read more
Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.