Blog

WAT MAG NIET IN JE HANDBAGAGE?

Wat mag niet in je handbagage? Dat is heel goed om te weten voordat je gaat inpakken voor je reis. Daarom hebben wij deze blog voor jou geschreven, zodat jij gemakkelijk de vraag ‘wat mag niet in je handbagage?’ kan beantwoorden.
Read more

4 TIPS VOOR REIZEN MET DE BUS

Ben jij op zoek naar tips voor reizen met de bus? Vooral als je graag op budget wilt reizen, dan is de bus daar uitermate geschikt voor. Maar hoe kan je jouw busreis het prettigste maken? Wij hebben voor jou een aantal tips voor reizen met de bus op een rij gezet.
Read more

HARDE OF ZACHTE KOFFER?

Weet je niet of je het beste een harde of zachte koffer moet nemen? Als je binnenkort op vakantie gaat, dan is het goed om alvast te bedenken hoe jij het beste jouw spullen mee kan nemen. Zo zal je niet voor verrassingen komen te staan.
Read more

4 TIPS VOOR REIZEN MET HET VLIEGTUIG

Ben jij op zoek naar tips voor reizen met het vliegtuig? Veel mensen gaan met het vliegtuig op vakantie. Maar hoe kan je jouw vliegervaring het prettigste maken? Wij hebben voor jou een aantal tips voor reizen met het vliegtuig op een rij gezet.
Read more

Koffer, trolley of reistas?

Ben je op zoek naar een koffer, trolley of reistas? Om wat meer helderheid te krijgen in jouw zoektocht naar de perfecte koffer (of trolley, of reistas) hebben wij voor jou deze blog geschreven.
Read more

HOE PAK JE JE KOFFER IN?

Hoe pak je je koffer in, zodat je ook echt alles zo efficiënt mogelijk mee kan nemen? Zomaar klakkeloos alles in je koffer proppen is vaak niet de beste manier. Maar hoe dan wel? Om jou te helpen met het leed dat inpakken heet, hebben wij een blog voor jou geschreven.
Read more

4 TIPS VOOR REIZEN MET DE TREIN

Ben jij op zoek naar tips voor reizen met de trein? Reizen met de trein binnen Europa kan erg prettig zijn, omdat je vele flexibeler bent in je gaan en staan. Maar hoe kan je jouw treinreis het prettigste maken? Wij hebben voor jou een aantal tips voor reizen met de trein op een rij gezet.
Read more

Kerstgeschenken voor de werkvloer

Welk cadeau valt bij de hele afdeling in de smaak? Het is eenvoudig om een tegoedbon uit te reiken, maar een fysiek cadeau wordt altijd op prijs gesteld
Read more

Het gemak van een Duffle Reistas

Kom je regelmatig in het buitenland, dan is een Duffle reistas zeker iets voor jou!
Read more

Degelijke koffer voor op wintersport

Ga je deze winter op wintersportvakantie? Zorg dan dat je goed voorbereid op reis gaat.
Read more
Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.