Thule enroute strut rugzak

De Thule enroute strut rugzak is een sportief model uit de enroute serie die verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren. De rugzak heeft een sportieve en stoere uitstraling en is zeer geslaagd voor de avontuurlijke reiziger, maar ook voor de scholier. De rugzak van Thule is ruim en biedt een inhoud van 19 liter, waar plaats is voor een laptop t/m 13.3 inch. De rugzak is gemaakt van Nylon wat zorgt voor een sterk en duurzaam product. 

De Thule enroute strut rugzak is van diverse voordelen voorzien zoals o.a. een functionele indeling met een apart vak voor de laptop en een insteekhoes voor een eventuele tablet, aan de zijkant een vak voor een waterfles, luchtkanalen op het achterpand wat zorgt voor ventilatie, gevoerde schouderbanden met borstriem voor optimaal draag comfort en maar liefst 25 jaar garantie! Als u meer informatie wilt weten over de Thule enroute strut rugzak, kunt u hier klikken.

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Thule enroute strut rugzak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist