Filteren op

Categorie
Merk
Meer.. Minder..
Gewicht
Meer.. Minder..
Inhoud
Meer.. Minder..
Kleur
Meer.. Minder..
Materiaal
Meer.. Minder..
Wielen
Meer.. Minder..
Type slot
Meer.. Minder..
Soort
Meer.. Minder..
Prijs
26 290
Serie
Meer.. Minder..

Trolleys

Trolleys online kopen bij Kofferonline.nl

Ben je op zoek naar een compacte (handbagage) koffer met een uitschuifbaar handvat? Een trolley is perfect voor zware dossiers of een korte vakantie. In onze collectie trolleys vind je modellen in harde of zachte uitvoering en met 2 of 4 wielen.

Bekijk hieronder de collectie en maak gebruik van de filters (bijvoorbeeld merk, kleur of materiaal) voor een selectie uit ons aanbod.

1 - 36 van 461 producten

Trolleys
Ben jij ook vaak onderweg? Met een trolley kom je altijd zonder problemen op je bestemming aan. Bij kofferonline.nl vind je talloze trolleys van uitstekende kwaliteit. Onze producten komen in diverse uitvoeringen en in een aantal leuke kleuren. Een trolley is handig mee te nemen, maar neemt tegelijkertijd weinig ruimte in. Je neemt hem dus eenvoudig overal mee naartoe, zonder dat je anderen daarmee lastig valt. Het is het beste van twee werelden! Je kunt kiezen uit twee soorten trolleys: een harde trolley en een zachte trolley. Een harde trolley is stevig en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je bagage is hierdoor altijd goed beschermd. Reis je met kostbare eigendommen, dan is een harde trolley met TSA-slot een verstandige keuze.


Met de trolley op vakantie
Ga je op vakantie? Dan is een zachte trolley zeker het overwegen waard. Door het flexibele materiaal kun je hierin meer spullen kwijt. Daarnaast zijn zachte trolleys eenvoudig mee te nemen, omdat ze praktisch niets wegen. Zachte trolleys zijn ideaal wanneer het gaat om kwantiteit en je minder bang bent voor beschadigingen. Denk daarbij aan kledingstukken voor een lange vakantie. In principe kun je met elke harde of zachte trolley het vliegtuig in, maar in veel gevallen is een handbagage trolley optimaal. Deze voldoen aan de IATA-standaard en hebben daarom een zeer specifieke afmeting: 55 bij 35 bij 20. Met een handbagage trolley neem je geen enkel risico en mogen je bezittingen altijd met je mee het vliegtuig in. Nog een voordeel: je hoeft op je bestemming niet te wachten op je koffer, maar kunt gelijk doorreizen naar je eindbestemming.

Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.