Kenmerken van een reistas

Een reistas is zeer geschikt voor verschillende activiteiten. Met gemak kunt hem meenemen voor een weekend weg, sportieve activiteiten en een wintersport. De materialen zijn soepel en makkelijk op te vouwen. Reistassen zijn makkelijk op te bergen en nemen weinig plaats in beslag. U heeft keuze in tassen met of zonder wielen.

Reistassen worden altijd opgemeten inclusief wielen, zijvakken en handgrepen. Bij het aanschaffen van reistassen is het makkelijk om een rolmaat of meetlint bij de hand te hebben. Zo heeft u een beeld bij de afmeting. Een voordeel is dat het licht van gewicht is en u kunt meer bagage meenemen omdat het materiaal iets uitzet. Kortom voor iedereen is er een favoriet en een passende reistas met verschillende kenmerken.

Wij bezorgen de producten direct uit voorraad. Alle bagage online en travel bags producten worden GRATIS binnen 1 werkdag thuisbezorgd! Bij de bestelling is het mogelijk uw producten GRATIS in te laten pakken als cadeau. Wilt u graag een koffer cadeau geven? Deze worden dan alleen voorzien van een mooie strik. M.H.

Kenmerken van een reistas

Product added to wishlist