Sporttassen

Bij Kofferonline kunt u niet alleen terecht voor al uw koffers maar ook voor andere reisgerelateerde producten zoals o.a. Sporttassen! Wanneer u op zoek bent naar een geschikte sporttas bent u bij Kofferonline aan het juiste adres. Kofferonline heeft sporttassen van verschillende merken zoals o.a. Converse, Nordic tracks, Travelite, O'neill, Nickelson en Camel active.De tassen zijn geschikt voor alle sporten, zowel de extreem sports als de gewone sporten zoals voetbal. 

Sommige sporttassen zijn zelfs waterafweerbaar en dus zeer geschikt voor de watersporten. Alle sporttassen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteits materialen en zijn zeer functioneel ingedeeld met verschillende (afsluitbare) vakken waar u uw spullen in op kan bergen! Daarnaast zijn de sporttassen voor zowel mannen als vrouwen zeer geschikt en verkrijgbaar in verschillende kleuren! Als u meer wilt weten over de sporttassen, kunt u HIER klikken voor meer informatie!

Wij leveren direct uit onze voorraad en bezorgen binnen 1 werkdag GRATIS bij u thuis. Als u meer wilt weten over de Sporttassen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail en telefoon.

Product added to wishlist